PRIVATLEKTION

Hos oss finns ibland möjlighet att rida privatlektion både på våra ponnyer och på egen ponny/häst. Se våra alternativ nedan. Presentkort kan ordnas om lektion ska ges som present.

Observera att privatlektioner endast kan ges om det går att kombinera med övrig lektionsverksamhet som är vår huvudsakliga syssla. 

Typ av lektionKostnad (faktura eller swish)
Privatlektion 1 elev (60 min)600 kr
Egen grupp (60 min)*1000 kr
Paket med syfte 1 elev (5 x 60 min)**5 lektioner för 2500 kr

* Egen grupp innebär att du kan boka lektion för en egen sammansatt grupp om max 5 personer. Priset avser hela gruppen, en fakturamottagare utses och ni delar sedan själva upp betalning mellan er.

** Paket med syfte innebär att du som enskild elev har möjlighet att boka och betala för 5 lektioner i ett paket, till ett paketpris på 2500 kr. Detta upplägg passar allra bäst om du har ett tydligt syfte och mål med ditt paket. Ett sådant syfte/mål kan exempelvis vara: Komma över rädsla, arbeta med egen ponny/häst enligt vår ridlektionsmodell för lydnad, balans eller ert teamwork i allmänhet, ett sikte mot antagningsprov till exempelvis ridgymnasium, befästa god grundridning där både färdighet och förståelse inkluderas – eller helt enkelt för avkoppling och rekreation (uteridning i natur). Lektionerna sprids över tid (som längst en termin) och datum kommer du överens om med din ridlärare. Du har också möjlighet att boka detta med specifik ridlärare.


Våra privatlektioner kan bokas med inriktning dressyr, markarbete/hopp eller uteridning i natur. Dressyr avser fokus på sits, inverkan samt hästens form och balans. Markarbete/hopp avser fokus på grundridning med bomövningar och låga hinder (OBS: Vi erbjuder ej avancerad hoppning eller höga hinder). Viktgräns 65 kg (några få bär 70 kg) måste respekteras på våra ponnyer.