PRIVATLEKTION

Hos oss finns ibland möjlighet att rida privatlektion både på våra ponnyer och på egen ponny/häst. Se våra alternativ nedan. Presentkort kan ordnas om lektion ska ges som present.

Observera att privatlektioner endast kan ges om det går att kombinera med övrig lektionsverksamhet som är vår huvudsakliga syssla. Vi har endast möjlighet att ge ett fåtal privatlektioner per månad.

Typ av lektionKostnad (faktura eller swish)
Privatlektion 1 elev (60 min).425 kr
Egen grupp* (60 min).750 kr
Sitsträning 1 elev (30 min).300 kr

* Egen grupp innebär att du kan boka lektion för en egen sammansatt grupp om max 5 personer. Priset avser hela gruppen, en fakturamottagare utses och ni delar sedan själva upp betalning mellan er.

Våra privatlektioner kan bokas med inriktning dressyr eller markarbete/hopp. Dressyr avser fokus på sits, inverkan samt hästens form och balans. Markarbete/hopp avser fokus på grundridning med bomövningar och låga hinder (OBS: Vi erbjuder ej avancerad hoppning eller höga hinder).