PERSONALEN

Maria Falck

Verksamhetsledare/chef och – tillsammans med Jörgen – ridskolans grundare och ägare. Ridlärare SRL 1 (Strömsholm) och pedagog med en fil. mag. i pedagogiskt arbete.

Maria håller i alla trådar och står för verksamhetens ledning och riktning. Brinner särskilt för pedagogiskt arbete, är strax färdig gymnasielärare i pedagogik och sociologi samt driver vid sidan om ridskolan även ett utbildningsföretag med fokus på ridskolans pedagogik. Mer om Maria kan du läsa här.

maria@bjorkviksponnyridskola.se

Amelie Lilja

Ridlärare SRL 2 (Vretaskolan KY)

Amelie arbetar som ridlärare har också särskilt ansvar för bokningar och elevlistor.

Amelie sköter vår huvudmail info@bjorkviksponnyridskola.se

Har också en ’egen’ mail amelie@bjorkviksponnyridskola.se

Alexandra Hammarsten

Ridlärare SRL 1 (Strömsholm)

Alexandra är utöver ridlärare också vår (ung)hästberidare; rider in och utbildar våra unga ponnyer. Hon har även en hel del stalltjänst på sitt schema.

alexandra@bjorkviksponnyridskola.se

Caroline Åsgård

Godkänd ridlärare (Vretaskolan KY)

Caroline jobbar just nu hos oss en dag i veckan då hon har ett antal ridgrupper (onsdagar). Hon kommer även att jobba en del ridläger under sommaren 2023.

Elin Andersson

Elin arbetar hos oss på söndagseftermiddagar som ridledare i fyra grupper med yngre barn. Till vardags läser hon andra året på gymnasiet.

Jörgen Falck

Jobbar till vardags med IT. Är dock ryttare sedan barnsben (främst hoppning där han tävlat upp till 130) och kan rycka in och ta lektioner vid behov.

På hemmaplan är han den som styr upp anläggningens utveckling.