Sommarjobb

Under några av sommarens ridlägerveckor har vi möjlighet att erbjuda sommarjobb för ungdomar i ålder ca (13) 14 – 17 (18) år. I första hand gäller detta erbjudande de ungdomar som är ridande elever på vår ridskola. Arbetet innebär häst- och stallvård samt att verka som ungdomsledare för elever på ridläger. Arbetstiden är 25 h/vecka fördelat enligt ridlägerschemats behov, och lönen är enligt Kommunals avtal för detta arbete (97 kr/h).

Vi kan erbjuda arbete följande veckor:

Vecka 27, måndag – fredag (13.30-18.30)

Vecka 28, måndag – fredag (10.00-15.00)

Vecka 29, måndag – fredag (10.00-15.00)

Vecka 30, måndag – fredag (8.30-13.30)

För att ha en chans till detta arbete vill vi att du som är intresserad själv skriver ett mail till oss (alltså inte din förälder) och berättar om dig (även om vi känner varandra sedan tidigare).

Berätta också varför du skulle vilja ha jobbet och vad du skulle kunna tillföra ridskolan och ridlägersommaren genom din närvaro. Det blir samtidigt en bra övning inför kommande platsansökningar i livet!

Om du tycker att det är svårt att skriva går det bra att boka ett kort möte med oss och istället berätta muntligen.

Vi kommer att fördela arbetskraft över veckorna beroende av sökande och på det vis vi finner lämpligast. Det kan betyda att alla som söker inte kan erbjudas arbete just denna gång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hälsar teamet på Björkviks Ponnyridskola

info@bjorkviksponnyridskola.se