PONNYRIDNING

Bokar du ponnyridning av oss kan du vara säker på att allt går rätt till! Våra ponnyer är snälla, trygga och vana vid många olika situationer och personer. Vår personal är utbildad inom hästnäringen och har lång erfarenhet. 

Vi ordnar med allt. Vilket betyder att vi: 

 

  • Infinner oss på utsatt plats – vi kommer alltså till dig!
  • Kommer med 2 ponnyer + 2 personal.
  • Genomför och ansvarar för arrangemanget under utsatt tid.
  • Medtager allt som behövs i utrustningsväg.

 

Vi tar med detta upplägg alltså inget betalt av de ridande. Pris per ridtur (om du vill ha betalt) bestäms och styrs upp av dig.  Om du som arrangör önskar ta betalt av de ridande ställer du i sådant fall också upp med person som ansvarar för detta under hela tiden. Våra ponnyer och vår personal är försäkrade om något skulle hända. Ponnyridningen sköts av oss som ett professionellt konsultuppdrag.

 

Uppdraget faktureras:

Per timme ex. moms 1100 kr
Reseersättning per mil ex. moms 20 kr

 

Ponnyridning är ett spännande och roligt inslag vid såväl privata som offentliga arrangemang. Men det innebär också en hel del för dig som arrangör att tänka på! Inte minst säkerhetsmässigt! Att ta ponnyer ut till en många gånger stojig och stimmig, obekant miljö med många icke hästvana människor är en stor säkerhetsrisk i sig.

Det kan vara frestande att ta hjälp av en privatperson med egen ponny mot betalning av så kallade ”fickpengar”.  Och om du jämför priser så kommer du helt klart undan billigast så, på kort sikt!

Björkviks Ponnyridskola vill stå för det som kallas ”shyssta hästjobb” vilket betyder att vi noga följer regelverk och branschrekommendationer såväl gällande djurskydd, arbetsmiljö som fackförbund och hästnäringens föreskrifter. Ponnyridning sker ofta på annat vis, vilket innebär att det är ett mycket klokt val att boka oss – då är du som arrangör garanterad att allt går rätt och riktigt till!

Hör av dig till oss på info@bjorkviksponnyridskola.se om du vill veta mer!