RIDLEKTIONSSCHEMA HT – 20

Mitt i sommarvärme och ridlägertider arbetar vi hårt med att få ordning på höstens ridlektionsschema. Notera att det inte automatiskt innebär att du har bytt nivå även om du på schemat ser att den ridtid du tidigare hade nu har bytt namn. Vi har helt enkelt varit tvungna att göra en del förändringar till följd av de mycket trevliga anledningarna stor utveckling hos våra befintliga elever, ökat elevantal och många på kö.
Det kommer att vara ett pusslande för att få ihop det. Många elever kommer att få frågor och erbjudanden om nya tider under sommaren – håll gärna lite extra koll på mailen (även skräpposten, där det tyvärr hamnar ibland har vi märkt) och svara så snart du kan!
Till HT 2020 har vi en fantastisk personalstyrka då både Alexandra och Maria har vidareutbildat sig, Amelie är tillbaka från föräldraledighet och Ella valt att fortsätta sina söndagar hos oss.
Så här kommer schemat att se ut:

AL: Amelie Lilja (SRL 2)

AH: Alexandra Hammarsten (SRL 1)

EL: Ella Lindblom (B-tränare distansritt och instruktör centrerad ridning)

MF: Maria Falck (SRL 1 + filosofie magister, pedagogiskt arbete)

Några nyheter utöver de ordinarie gruppindelningarna har vi att erbjuda:

Bronsgruppen = Ett alldeles särskilt upplägg för våra mest rutinerade ungdomar.

”Trevliga Tisdagar” = Nybörjargrupp för vuxenryttare i ponnystorlek.

”Magiska Måndagar” = Ridgrupp för vana vuxenryttare i ponnystorlek. (Magiska Måndagar har under många år varit vår enda vuxengrupp där ryttarna döpt den till detta vackra namn. Nu blir den officiellt magisk..!)

”Morgonryttarna” = Mindre ridgrupp för barn/ungdomar på M2/M3/M4 nivå. Till denna kan du söka tillfälligt eller på längre tid om du vill gå upp lite tidigare på söndagsmorgonen än vad andra gör! (Och om du vill ladda extra energi inför skolveckan, upplever att större grupper inte fungerar för dig, eller att du behöver lite mer individuell anpassning än vad vi kan ge dig i en ordinarie ridgrupp).

Vi har också möjlighet att – utöver detta schema – möta dig som är i behov av särskilt stöd.

Varmt välkomna till oss!