HÄSTKALAS

Ett hästkalas hos oss innebär 2,5 timmar i stallet med oss och våra ponnyer. Vi kan ta emot maximalt 15 barn (födelsedagsbarnet + 14 gäster).

När kalaset börjar grillar vi korv och går igenom vilka aktiviteter vi tänkt bjuda på. Därefter går vi in i stallet som är ert eget under dessa timmar. Vi pysslar med ponnyerna en stund innan det är dags att prova på ridning och en tur i häst-och-vagn. Därefter är det dags att äta tårta och självklart ingår sång och hurrarop för födelsedagsbarnet. Att leta godispåse i stallet ingår också!

Priset för detta är 170 kr/barn och faktureras vid bokning. Vi står då för alla aktiviteter all rekvisita och allt ätbart. Du meddelar endast hur många som kommer och skickar själv ut inbjudan till dina gäster. Dina gäster får gärna ta med paket som vi samlar in vid start och sedan delar ut under högtidliga former vid fikabordet!

Skogskalas!

Nytt för i år är att vi även erbjuder olika kalasteman! 

Ett ordinarie kalas innehåller prova-på-ridning samt häst- och vagn. Det går också att byta dessa aktiviteter mot någon av följande (45 minuter aktivitet):

Skogskalas: Ridning på äventyr i skogen! Är din önskan en magisk tur i skogen till häst? Detta är kalaset för dig! Vad spännande som väntar på vägen får ännu förbli en hemlighet…

Körkalas: Fokus på häst- och vagn, lär dig köra ponny! Du lär dig grunderna i körning och får chansen att använda dem på en liten bana!

Dressyrkalas: Ridlektion, dressyr. Vem drömmer inte om flätade hästar och lindade ben? Det flotta dressyrkalaset gör det till din verklighet! Krävs ridvana eller medhjälpare.

Caprillikalas: Ridlektion, caprilli.  Kanske världens roligaste ridövning bara för dig och dina vänner. Det kluriga caprillikalaset gör det möjligt! Krävs ridvana eller medhjälpare.

Voltigekalas: Kalaset för dig som vill gymnastisera! Här får du chansen att öva voltige på grundnivå. Kanske blir det en liten uppvisning också?!

WE-kalas: WE som i Working Equitation, en ”cowboy-inspirerad” gren där samspelet med hästen är A och O. Vill du gå all in och klä dig till Cowboy är ingen gladare än vi!

Shettisagilitykalas: Vill du springa mer än fika? Älskar du shettisar och att leka fram kunskap tillsammans? Välj shettisagilitykalaset och du kommer inte att ångra dig!

Gymkhanakalas: Har du alltid önskat att rida gymkhana – eller vill du en gång för alla ge dina vänner en match? Då har vi verkligen kalaset för dig här!

(I alla kalasteman ingår liksom i det ordinarie kalaset; grillad korv, saft, tårta och godispåse).

PS. Att klä ut sig är alltid kul, oavsett kalasval. Meddela oss gärna om du ber dina gäster klä sig enligt något särskilt tema..!

Shettisagilitykalas!

Kalas anordnas i mån av vår tid beroende av annan verksamhet. Kom gärna med önskemål om datum, men räkna med 1-2 månaders framförhållning. 

OBS! Vi kan tyvärr ej anordna kalas för färre än 10 betalande barn. Vill du ändå ha ett mini-kalas är kostnaden att betala samma som för 10 barn (1700 kr). 

Klä dig i oömma kläder och ditt bästa kalashumör!

Vi ses i stallet på din födelsedag!