DRESSYRPROGRAMRIDNING 1 MAJ

Här kommer startlista och viktig information inför dressyrprogramridningen 1 maj. Läs igenom detta noga. Varje elevs egen ridlärare har satt en häst hon tycker passar perfekt till eleven för denna aktivitet, och det är den hästen som gäller för dagen. Dvs det går inte att byta häst (endast om hästen skulle visa sig vara halt/skadad).

Dagen går kortfattat till så här:

  1.  Du startanmäler dig i teorirummet (luckan in till kontoret) enligt tider som står i dokumentet nedan. Då betalar du startavgift (swish eller jämna kontanter).
  2.  Du tar in och gör iordning den häst du ska ha, tillsammans med de ev. 1-2 andra elever som också har samma häst. Prioritera alltid startordningen, dvs häst som startar bland de första får komma in först. Häst som startar senare behöver vänta och ge plats.
  3.  Du rider fram självständigt (medföljande vuxen ansvarar för dig under tiden) på ridbanan. Gå inte ut för tidigt. Max 5 ekipage på ridbanan. Varje ritt tar sammanlagt ca 6-10 minuter på sig inne på själva programridningen i ridhuset – räkna med det så har du din ungefärliga starttid. Gå ut till framridningsbanan (ridbanan) när det är ca 20 minuter kvar till din ritt. Det är ingen stress och vi väntar in dig om det behövs! 
  4.  Du blir inropad till start när det är din tur att rida. Då får du rida in i ridhuset och ta något/några varv innan du får startsignal.
  5.  Om du glömmer bort programmet mitt i ritten – säg till oss så hjälper vi dig vidare!
  6.  Efter ritten överlämnar du ponnyn till nästa ryttare, eller tar den till stallet, sköter om den  och släpper ut den i hagen. Du får information om det när du ridit klart.
  7.  Du får ett protokoll (ett papper med en skriftlig bedömning av ritten) och en rosett. Rosetten får du direkt, men du behöver vänta en stund på att få protokollet då det behöver skrivas klart och ses över innan det lämnas iväg.
  8. Har du några frågor eller funderingar, hör gärna av dig till vår mail info@bjorkviksponnyridskola.se 😀
  9.  Öppna/ladda ned dokumentet här:

 

LYCKA TILL!