UPPLEV HÄST!

Nu smyger vi försiktigt igång litegrann av ett framtidskoncept! Vid sidan om ordinarie ridläger kommer vi under vår högsäsong att erbjuda även upplevelsebaserade aktiviteter. Vi tänker att hästar och ridning kan vara både upplevelse och utbildning, ibland av lika delar och ibland lite mer av det ena eller det andra.

Vill du uppleva sommaren hos oss - och samtidigt lära dig nya saker - har vi redan till sommaren 2018 satt ihop några ”paket” att boka. Dessa kan bokas i mån av vår tid utöver ridlägerverksamheten, företrädesvis på kvällar och helger. Detta är möjligt från och med midsommar och till och med hela augusti månad. God framförhållning behövs för att vi ska kunna uppfylla dina önskemål!

Maila din förfrågan till info@bjorkviksponnyridskola.se så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Privatlektioner enskilt eller i grupp (se särskild sida). Kan även bokas som barbackalektion, handy horse eller gymkhana om du drömmer om det! (60 min - 350 kr/enskilt, 650 kr/grupp).

Privatlektioner som ”teambuilding” mellan förälder och barn: Här får du och ditt barn möjlighet att öva er tillsammans i alla moment som ingår i ett vanligt ridpass. Ni lär er hantera hästen, daglig vård, sadling och tränsning. Ingår gör också en ridlektion på nybörjar/fortsättningsnivå för ditt barn med dig som förälder på marken. Du får då instruktioner om vad du bör tänka på som medhjälpare vid ditt barns ridlektion. Perfekt present att ge bort till ovan förälder med ridsuget barn! (60 min - 500 kr/grupp).

Förälder – barn ridlektion. Gemensam ridlektion för förälder (i ponnystorlek) och barn. Allt från ingen ridvana alls till vana ryttare. (60 min - 650 kr/grupp).

Uteritt. I egen sammansatt grupp (max 8 st) eller enskilt. Ridlärare kan gå till fots vid behov eller sitta till häst med de mer vana ryttarna. Uteritter i lugn turridningsform eller som lektionsaktivitet ute i vår kuperade sommarhage. För de allra yngsta/ovana ryttare blir detta ett motionspass för föräldrar till fots bredvid. (60 min – 350 kr/enskilt, 700 kr/grupp).

Uteritt med matsäck. I egen sammansatt grupp (max 8 st). Längre tur med paus för matsäck (som du själv har med dig). För de allra yngsta/ovana ryttare blir detta ett motionspass för föräldrar till fots bredvid. (120 min - 1000 kr/grupp).

Häst- och vagn. I egen sammansatt grupp (max 6 st) eller enskilt. Här får du prova på att köra våra små ponnyer! Du lär dig starta, stanna och styra och du får öva dina kunskaper i en enkel bana. (60 min – 500 kr/grupp).

Bad med häst. I egen sammansatt grupp (max 6 st) eller enskilt. Här får du prova på drömmen att bada med häst! Hästbad kan också kombineras med någon av aktiviteterna ovan för en riktigt härlig stund! (60 min - 500 kr/grupp).

Varje aktivitet kan avslutas med grillning vid stallet om så önskas!

Passa på att bjuda in dina vänner till en härlig upplevelse hos oss. Betalning sker via swish på plats i direkt anslutning till aktiviteten. Kvitto skrivs givetvis. Presentkort kan ordnas om upplevelsen ska vara en gåva, då mot förskottsbetalning av ansvarig betalare.

Varmt välkommen till härliga upplevelser på Björkviks Ponnyridskola!