KONTAKTA OSS!


Vi har nu telefontid måndag - torsdag 10.00-11.00. Du når oss då på telefonnummer: 0155-71103

Utöver detta sköter vi kontoret på oregelbundna tider. Kontakt med oss får du därför allra bäst via mail. Vi tar emot anmälningar, förfrågningar och avbokningar på info@bjorkviksponnyridskola.se och vi svarar alltid på ditt mail inom 1-3 dagar.
Viktig information:

Då vår lektionsverksamhet pågår finns inte möjlighet att svara på mail eller i telefonen. Detta gäller också tiden närmast före och tiden närmast efter lektionsverksamheten. Då är vi fullt upptagna med våra elever och våra hästar.

Avbokningar som kommer in via mail under pågående lektionstider kontrolleras därför i efterhand.

För både er och vår planering önskar vi att avbokningar och återridningar inför helgen i den mån det går planeras senast torsdag.

Med kort varsel har vi tyvärr inte möjlighet att tillgodose era önskemål. Vår verksamhet behöver viss planering både gällande personal och ponnyer. Med god framförhållning ökar möjligheterna markant!På Facebook lägger vi ut många bilder, evenemang och aktuell information. Följ oss gärna där för att snabbt kunna ta del av vad som händer hos oss!
www.facebook.com/bjorkviksponnyridskola På Instagram finns vi med namnet @bjorkviksponnyridskola

Viktigt att notera är att Facebook och Instagram är kanaler som endast används av oss i syfte att sprida information och bilder. Det går inte att kontakta oss via meddelandefunktionerna i dessa medier, av den anledningen att vi nu är många inblandade som behöver ha all information samlad.