HÄSTKALAS

Ett hästkalas hos oss innebär 2 timmar i stallet med våra ponnyer och övriga djur. Vi kan ta emot maximalt 15 barn (födelsedagsbarnet + 14 gäster).

När kalaset börjar grillar vi korv och går igenom vilka aktiviteter vi tänkt bjuda på. Därefter går vi in i stallet som är ert eget under dessa timmar. Där tittar vi på ponnyerna och de andra djuren. De små ponnyerna jobbar på våra barnkalas och vi pysslar med dem en stund innan det är dags att prova på ridning och en tur i häst-och-vagn. Därefter är det dags att äta tårta och självklart ingår sång och hurrarop för födelsedagsbarnet. Att leta godispåse i stallet ingår också!

Rekommenderad ålder är 4-10 år. Priset för detta är 120 kr/barn och faktureras vid bokning. Vi står då för alla aktiviteter all rekvisita och allt ätbart. Du meddelar endast hur många som kommer och skickar själv ut inbjudan till dina gäster. Dina gäster får gärna ta med paket som vi samlar in vid start och sedan delar ut under högtidliga former vid fikabordet!

Grattis på födelsedagen önskar Björkviks Ponnyridskola!

Kalas anordnas i mån av vår tid beroende av annan verksamhet. Vi har endast möjlighet att ordna hästkalas vissa lördagar 16.00-18.00. Kom gärna med önskemål om datum, men räkna med 1-2 månaders framförhållning.

OBS! Vi kan tyvärr ej anordna kalas för färre än 10 betalande barn. Vill du ändå ha ett mini-kalas är kostnaden att betala samma som för 10 barn (1200 kr).

Klä dig i oömma kläder och ditt bästa kalashumör!

Vi ses i stallet!